Tenerife

Tenerife, méér

dan een eiland

Tenerife , “ het eiland van de eeuwige lente “,   het grootste van het archipel, heeft ongelofelijke landschappen met geweldige rotsformaties, een prachtige natuur en stranden van lavakleurig zand die een weergave zijn van hoe prachtig een vulkanisch eiland kan zijn.
 

Van de kust tot in het hoge gebergte is Tenerife een universum van  diversiteit; waar alles aanwezig is om je vakantie te vullen met onvergetelijke momenten.
 

Dit prachtig eiland heeft verschillende gezichten:
 

Het zuiden, waar je de toeristische regio’s  Playa de las Americas, Costa Adeje en Los Cristianos vindt, is droger, warmer en veel zonniger.


De noordkant is groener, iets minder toeristisch en het is koeler dan in het zuiden.
 

Tenerife is niet alleen voor de actieve en niet-actieve bezoeker maar heeft ook op gastronomisch en cultureel vlak veel te onthullen, met die magische combinatie van traditie en moderniteit.
 

Tenerife is meer dan een eiland.
 

“ idyllische vakantiebestemming voor veeleisende bezoekers ”

Palm Mar,

onze thuishaven

Ook al is Tenerife één van de drukst bevolkt en bezochte eiland, toch bestaat hier nog een “Stukje Paradijs” genaamd Palm Mar.

Het is gelegen op het uiterste zuiden, omgeven door twee beschermde natuurgebieden, “Malpais de La Rasca“ en  “Montana de Guaza”, nabij Los Cristianos.
 

Deze uitgestrekte natuurgebieden met vulkanische oorsprong zijn uiterst geschikt voor prachtige wandelingen naast de Atlantische kustlijn, met zijn ruwe kliffen omringd door een “oase van groen en rust”.
 

Vanaf de kustlijn in Palm-Mar heb je een fabelachtig uitzicht op het buureiland “La Gomera“ en op Los Cristianos en Las Americas, waarbij u ’s avonds kan genieten van de zonsondergang.
 

Palm Mar is “een oase van rust“ en een parel in het zuiden, waar kwaliteit en kwantiteit primeren. Een unieke plaats nog volop in zijn ontwikkeling en groei met een diversiteit aan bars en restaurants, waaronder de “Bahia Beach Club”, supermarkt en de nodige faciliteiten om hier te kunnen genieten.
 

“Voor velen nog onbekend, is onbemind”

Schermafbeelding 2020-08-12 om 14.44.58.
Bahia Beach Club Tenerife Weddings 5.jpg

Droomhuwelijk in Palm Mar

Wilt u uw huwelijk vieren onder de zon?

"Ja, ik wil Tenerife" maakt samen met Tenerife Dreams uw dromen waar!


Droom jij van een huwelijksfeest in Tenerife? Of willen jullie trouwgeloften hernieuwen, een huwelijksverjaardag vieren op het idyllisch eiland Tenerife?

Tenerife Dreams heeft genoeg locaties te huur om al uw gasten te laten verblijven in Tenerife.

"Ja, ik wil Tenerife" heeft jarenlange ervaring met:

Huwelijksaanzoek – Huwelijksfeest – Hernieuwing van trouwbeloften – Huwelijksjubileum – Vrijgezellenfeest – Last minute trouwfeest:
 

Een woordje van de weddingplanners:

“Hoi we zijn An en Daisy, weddingplanners in Tenerife. We hebben het geluk te wonen op dit prachtig eiland en onze passie uit te oefenen namelijk koppels een fantastische en zorgeloze trouwdag te bezorgen, een magisch moment om nooit te vergeten.

Onze expertise en skills maken van ons alvast het perfecte duo. Daisy is een ervaren styliste en decoratief talent. An heeft een jarenlange ervaring als project – en event manager.

Droom jij van een huwelijksfeest in Tenerife? Of willen jullie trouwgeloften hernieuwen, een huwelijksverjaardag vieren, een origineel huwelijksaanzoek doen… op het idyllisch eiland Tenerife?

Contacteer ons via info@jaikwiltenerife.com
 

Daisy      +32 477 13 92 30

An          +34 683 53 63 16 of +32 470 94 34 42